***       Водещите вечерни новини       на 2 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 2 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Подли опити за тероризъм в Европа. Бивш руски премиер: Владимир Путин се провали


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 2 декември    

 

Жалките и дребни хора постъпват като жалки и дребни хора, това е. Опити с „ кървави пакети “ и самоделни бомби да се всее боязън у украинците и тези, които ги поддържат. Все още няма обществено оповестени доказателства, само че всички знаят кой е врагът на Украйна и тези жалки осъществявания носят тъкмо неговия презрян, озлобен и безпомощен почерк. 

***

„ Миротворците “ отново стрелят по цивилни

***

Е тогава краят за диктатурата щеше да настъпи още по-бързо…

***

„ Руският президент Владимир Путин се провали ", това сподели някогашният министър председател в Москва Михаил Касянов пред гръцкия вестник „ Катемерини ".

Човекът, който бе министър-председател в Москва през първите години от ръководството на Путин (2000 година - 2004 г.) съобщи: „ Стопанинът на Кремъл искаше да се покаже като обединител на съветските земи. Той обаче не реализира задачите и няма да ги реализира. Путин се провали. Той срещна опозиция от страна въоръжените сили на Украйна и получи мощен удар от Европейския съюз, Съединени американски щати и други страни, които постановиха глобите поради съветската инвазия против Украйна “.

„ Русия няма да завоюва войната ", сподели още избягалият от страната си икономист и политик. Той още веднъж изрази мнението си, че тя ще продължи две години.

***

" Става въпрос за област и правно решение, което е ново за нашата правна система, стъпка, несъмнено, последвана от прецедентите, които имаме в страни, като Германия и Италия ", изясни пръв водачът на групата Христо Иванов.

***

Депутати от „ Демократична България “ пуснаха запис пред медиите, на който, по техни думи, се чува гласът на някогашен кмет на огромен град в Южна България.

Записът гласи:

„ Броят на недействителните бюлетини не е този, който желаеме да имаме. Особено в тази част. Имаме няколко метода, господин Зарков мога да го похваля, че направи няколко невалидни в неговата секция. Знаем, че това е един от методите, с който можем да имаме преимущество “.

***

***

Десислава Атанасова е претендентът за министър-председател на ГЕРБ и ще вземе мандата за сформиране на кабинет от президента Румен Радев.

Това настояват bTV и „ Свободна Европа “, цитирайки разнообразни свои източници. Към момента Атанасова е ръководител на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР